Plaatsen van uw ventilatiesysteem

 

Elke dag wordt de lucht in huis vervuild door ademen, koken, verbranding, … Zonder ventilatie ontstaat al snel een vuile en vochtige lucht in huis die veel ongemakken en problemen geeft zoals vocht, muffe lucht, bacteriën en schimmelvorming. Zeker met de komst van de strenge isolatie- en luchtdichtheidseisen is ventileren bijzonder belangrijk geworden. Ventileren is overigens verplicht als je gaat bouwen, ook voor renovaties zijn er specifieke voorschriften.

 

Een goede ventilatie-installatie garandeert een goede luchtkwaliteit in de woning zonder in te boeten op comfort door tocht, lawaai, geur- of stofhinder. Met een goed ontworpen ventilatie-installatie kan u besparen op uw factuur voor elektriciteit en verwarming. Verder kan u het E-peil van uw woning met 10 tot 15 punten verlagen waardoor u eventueel recht hebt op een vermindering van 50% of 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!

 

Wij plaatsen ventilatie volgens de normen en eisen van vandaag en werken hiervoor samen met de meest gekende merken zoals Vasco, Zehnder of Renson. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Het is ook verplicht voor residentiële gebouwen om een ventilatieverslaggever en ventilatiecoördinator aan te stellen. Wij zijn erkend om dit voor u te doen.
Meer info hieromtrent kan u vinden op de website www.ikventileerverstandig.be.

 

 

Kerfs Technieken

Steenweg op Leopoldsburg 31/2

2490 Balen

011 / 34 46 04 - 0472 / 98 62 83

BE 0792 226 516