Over Kerfs Technieken

VAN EERSTE NAAR TWEEDE GENERATIE

Kerfs Technieken BV, opgericht door Glenn Kerfs in 2022, is ontstaan uit het bedrijf Kerfs Verwarmingstechniek BV dat sedert 2005 actief was. Glenn Kerfs, die sedert 2017 mee bestuurder was bij Kerfs Verwarmingstechniek BV, heeft hiermee de activiteiten overgenomen van zijn vader Jean Kerfs.

 

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?

Onze voornaamste activiteiten zijn installatie, onderhoud en herstellingen van verwarmingsinstallaties, ventilatie en sanitaire installaties voor particulieren.

Zowel de verwarming, de ventilatie als het sanitair vragen immers een grote expertise voor die installatie en het onderhoud. Wij besteden daar steeds veel aandacht aan, zodat u niet snel af te rekenen krijgt met mankementen. Is dat wel het geval, dan komen wij snel bij u ter plaatse.

Kerfs Technieken bezit het CERGA-label (voor plaatsing van gasinstallaties), is een erkend ventilatieverslaggever en beschikt over de Rescert certificaten voor zonneboilers en warmtepompen. Onze techniekers bezitten elk een GI- en/of TV-nummer zodat wij steeds uw gas- of mazoutinstallatie kunnen onderhouden en u een wettelijk verbrandings- en reinigingsattest kunnen voorleggen. Op regelmatige basis worden er bijscholingen gevolgd om de nieuwste technieken te kunnen toepassen en u het beste advies te kunnen geven.

 

Heeft u vragen omtrent uw huidige installatie of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op!

 

KERFS TECHNIEKEN BV

Steenweg op Leopoldsburg 31/2
2490 Balen

011 / 34 46 04 - 0472 / 98 62 83

BE 0792 226 516